Igår lanserades Instagram shopping i Sverige: ”Gynnar alla”

Instagram, som sedan 2012 ägs av Facebook, släppte igår klockan 17 den nya tjänsten Instagram shopping i alla nordiska länder förutom Island. Market avslöjade det som första tidning att Instagram shopping i dag lanseras i Sverige.

Tjänsten har varit väldigt efterlängtad”, säger Johnas Liljegren, industry manager inom retail för Facebook.
— market.se
Johnas Liljegren, industry manager inom retail för Facebook i Sverige

Johnas Liljegren, industry manager inom retail för Facebook i Sverige

Splays tidigare Sverigechef blir Client Director på produktionsbolaget Loudly.

Nu står det klart att Edit Brunners nya uppdrag blir i en roll som Client Director på produktionsbolaget Loudly. 

-Edit har ett naturligt driv, delar vår passion för digital kommunikation och tycker som jag att det både är spännande och tillfredställande att arbeta och utvecklas efter ständigt föränderliga förutsättningar, säger Karin Kraft, vd, i pressmeddelandet.

edit.jpeg

Nu lanserar Facebook officiellt omröstningar!

Nu lanserar det sociala nätverket officiellt Facebook-omröstningar, med de extra alternativen att använda foton eller GIF-filer som svar. Facebook har testat dessa nya omröstningar sedan minst september , men nu kommer alla att få tillgång. Du öppnar bara statuskomponenten på din profil eller sida, välj omröstningar, skriv din fråga och två svar, eventuellt ladda upp bilder eller välj från ett bibliotek med GIF, bifoga länkar till svar om du vill, välj ett utgångsdatum för dina omröstningar, skicka in och då kan du och alla som röster se resultatet. Var försiktig, svaren är inte anonyma och är inte bara synliga för en omröstnings skapare.

facebook-polls-gifs.png