Loudly söker Client Director

Vi söker en erfaren projektledare och affärsutvecklare som kan driva utvecklingen av vår byrå, new biz och några av våra största kunders digitala och kreativa framsteg, tillsammans med vårt team.

 

Loudly är en snabbväxande digital byrå som jobbar både med svenska och globala kunder, som Visma, Husqvarna, Håll Sverige Rent, RFSU och EasyPark. Vi är experter på idé och koncept, digital annonsproduktion och att löpande arbeta med att utveckla våra kunders sociala medier.

I ditt dagliga arbete kommer du få mycket ansvar, variation och möjlighet att utmana och utveckla. Du måste kunna jobba på självständigt och ha lätt för att se vad som behöver göras och göra det. Din bakgrund får gärna vara brokig, vi gillar att mixa personligheter och erfarenheter. Men du ska ha arbetat med digital kommunikation och försäljning, både kreativt och nära kund, i minst 5 år.

Tillsammans med vår VD Karin kommer du få stora möjligheter att påverka byråns utveckling. Hos oss är det högt i tak och vi är måna om att ta till vara på varje persons talanger och erfarenheter. Din roll kommer formas efter vad du gillar att göra och är bra på, men vi är också ett litet och prestigelöst team som alla kavlar upp ärmarna och arbetar hårt för våra kunders framgång. Oavsett roll.

Du behöver vara trygg i kundrelationer, pitcher, konceptutveckling och att driva projekt framåt. Du ser nya möjligheter både hos existerande och nya kunder och gillar att presentera, utmana och inspirera.  

Vi är en familjär byrå som satsar mycket på vår personals välmående, fria arbetstider, bra förmåner, roliga sommarfester, härliga resor och att ha en balans mellan arbete och fritid.

Vårt kontor ligger mitt på Stureplan och vi ser gärna att du flyttar in i slutet av augusti.

Varmt välkommen med din ansökan till ansok@loudly.se

 

Genom att maila din ansökan till ansok@loudly.se godkänner du att vi behåller dina kontaktuppgifter under ansökningsprocessen.